KD-Miami 3+2+1 kanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:KD-Miami 3+2+1 kanapé
884990 Ft
Valódi bőr bútorok időtállása nem vitathatatlan. Eleganciájuk sosem megy ki a divatból. A Miami 3+2+1-es garnitúra áll és 3 és 2 üléses kanapéból, illetve egy fotelből. Rendeld meg honlapunkról és vigyél klasszikus stílust a mindennapjaidba.

Nagy túlélőknek is nevezhetnénk a bőr ülőgarnitúrákat, hiszen bármilyen stílusirányzat hódít éppen, a valódi bőr bútorok sosem tűnnek el, mindig divatos, időtálló darabok maradnak. Ez a klasszikus megjelenésű Miami 3+2+1-es valódi bőr ülőgarnitúra, amely kéttűs dísztűzése és elegáns vonalvezetése teszi még mutatósabbá. A garnitúra egy 3 üléses ággyá alakítható kanapéból, egy 2 üléses ágyneműtartós kanapéból és egy fix fotelből áll. A kényelemes az ülőfelületben lapuló dupla rugozás garantálja. A pótágy része viszont szivacsos, ezért mindennapos alvásra nem ajánljuk, csak vendégágynak.

Méretei: a 3 személyes kanapé 202 x 102 x 98 cm, a 2 személyes kanapé 155 x 102 x 98 cm, a fotel 95 x 102 x 98 cm ( Szélesség x Magasság x Mélység ), fekvőfelület mérete: 140 x 187 cm ( Szélesség x Hosszúság ), beülési mélység 52 cm, ülőfelület magassága 44 cm, karfa szélesség: 25 cm.

Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!

Rendeld meg honlapunkról és vigyél fiatalos stílust a mindennapjaidba.

Tipp: Bőrbútoraid ápolása elengedhetetlen az időtállóság meghosszabbítása érdekében, használj tisztítására Briston bőrtisztító gélt.  Környezetbarát tisztítószer, amit vékonyan a bőr felületére kell vinni, és vékonyan elkenni, majd letörölni rajta. Eltávolítja a szennyeződéseket, és a bőrődről rákerült faggyút is, így mindig megtarthatod bútorod időtlen szépségét.


A megrendeléstől számított 8-10 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

 

Kategóriák

 

41nap jobb2