KD-Karibi sarokkanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:KD-Karibi sarokkanapé
894990 Ft
Valódi bőr bútorok időtállása nem vitathatatlan. Eleganciájuk sosem megy ki a divatból. A Texas sarokkanapét még kétszemélyes ággyá is lehet alakítani. Rendeld meg honlapunkról és vigyél fiatalos stílust a mindennapjaidba.

Nagy túlélőknek is nevezhetnénk a bőr ülőgarnitúrákat, hiszen bármilyen stílusirányzat hódít éppen, a valódi bőr bútorok sosem tűnnek el, mindig divatos, időtálló darabok maradnak. Az Carlo sarokkanapé valódi bőrrel borított, fiatalos és modern sarokülőgarnitúra, amely ággyá is alakítható és még ágyneműtartóval is fel van szerelve. Hullámrugós ülőfelülete kényelmes pihenést tesz lehetővé, viszont a vendégágy szivacsos ezért nem ajánljuk mindennapi alvásra. A 3 üléses része kettő személyes ággyá alakítható, az ottomán része ágyneműtartós.

Mérete: 284 cm x 106 cm x 198 cm ( Szélesség x Magasság x Mélység ), fekvőfelület mérete: 140 cm x 187 cm ( Szélesség x Hosszúság ), ülőfelület magassága: 44 cm, beülési mélység: 52 cm, karfa szélesség: 28 cm.

Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!

Rendeld meg honlapunkról és vigyél fiatalos stílust a mindennapjaidba.

Tipp: Bőrbútoraid ápolása elengedhetetlen az időtállóság meghosszabbítása érdekében, használj tisztítására Briston bőrtisztító gélt.  Környezetbarát tisztítószer, amit vékonyan a bőr felületére kell vinni, és vékonyan elkenni, majd letörölni rajta. Eltávolítja a szennyeződéseket, és a bőrődről rákerült faggyút is, így mindig megtarthatod bútorod időtlen szépségét.


A megrendeléstől számított 8-10 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

 

Kategóriák

 

41nap jobb2