KD-Carlo 3+2+1 kanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:KD-Carlo 3+2+1 kanapé
850990 Ft
Valódi bőr bútorok időtállása nem vitathatatlan. Eleganciájuk sosem megy ki a divatból. A Carlo 3+2+1-es garnitúra család egy 3 személyes ággyá alakítható kanapéból, és egy 2 személyes ágyneműtartós kanapéból, valamint egy fix fotelből áll. Rendeld meg honlapunkról és vigyél fiatalos stílust a mindennapjaidba.

Nagy túlélőknek is nevezhetnénk a bőr ülőgarnitúrákat, hiszen bármilyen stílusirányzat hódít éppen, a valódi bőr bútorok sosem tűnnek el, mindig divatos, időtálló darabok maradnak. Az Carlo 3+2+1-es valódi bőr ülőgarnitúra egy modern stílusú, rendkívül mutatós és fiatalos ülőgarnitúra amely valódi bőr kárpitozással készül. Ízléses megjelenését az ívelt vonalvezetésének és varrásainak köszönheti és emellett a vastag kartámlái is igen impozánsak. Az ülőfelületébe hullám rugó került, így a komfortérzet biztosított, de a pótágy rész viszont szivacsos ezért csak pótágynak ajánljuk.

A garnitúra  3 személyes ággyá alakítható kanapéból, és egy 2 személyes ágyneműtartós kanapéból, valamint egy fix fotelből áll.

Méretei: a 3 személyes kanapé 214 x 87 x 96 cm, a 2 személyes kanapé 157 x 87 x 96 cm, a fotel 102 x 87 x 96 cm ( Szélesség x Magasság x Mélység ), beülési mélység 55 cm, ülőfelület magassága 45 cm, a karfa szélessége 23 cm méretű. A fekvőfelület mérete: 150 x 190 cm ( Szélesség x Hosszúság ) méretű.

Minden méret tájékoztató jellegű, mert a termék kézzel készül!

Rendeld meg honlapunkról és vigyél fiatalos stílust a mindennapjaidba.

Tipp: Bőrbútoraid ápolása elengedhetetlen az időtállóság meghosszabbítása érdekében, használj tisztítására Briston bőrtisztító gélt.  Környezetbarát tisztítószer, amit vékonyan a bőr felületére kell vinni, és vékonyan elkenni, majd letörölni rajta. Eltávolítja a szennyeződéseket, és a bőrődről rákerült faggyút is, így mindig megtarthatod bútorod időtlen szépségét.


A megrendeléstől számított 8-10 héten belül szállítjuk ki.  Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. A termékre 1év garanciát vállalunk, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

 

Kategóriák

 

41nap jobb2