Puffok Kategóriák

puffok
Találatok: 1 - 6 / 6Mutasd:     Termék/oldal
 • puff4
  13990 Ft
  puff4 puff4
  13990 Ft
  Gyerekszobába keresel egy strapabíró darabot? A Lara puff farmerfelépítése mellett dupla bélése gondoskodik a strapabíróságról. Újrahasznosított farmerből készült, így nem csak egy új darabbal gazdagodsz, hanem a környezetet is véded.
 • puff puff
  15990 Ft
  Zoé kerek puff minden fiatalos otthonban megállja a helyét. Egyedi újrahasznosított farmer kárpitozással kerül kiszállításra. Rendeld meg és gazdagodj egy igazán fiatalos darabbal.
 • puff2 puff2
  15990 Ft
  A Dorotty puff igazán laza kivitelezésű bútordarab. Újrahasznosított farmerkárpitozása nem csak egyedi megjelenéséről gondoskodik, hanem igazi időtálló darabot varázsol belőle. Rendeld meg weboldalunkról ezt a különleges darabot.
 • puff3 puff3
  15990 Ft
  Emma babzsák egy igazán laza , fiatalos darab. Különlegessége, hogy újrahasznosított farmerből készül, így minden darab egyedi kinézetet kap. Kifejezetten ajánljuk gyerekszobák berendezésének strapabírása miatt.
 • Akció
  dora_puff dora_puff
  20990 Ft
  A Dora textilbőr kárpitozású puff elegáns megjelenése vitathatatlan. Modern berendezésű nappalik díszes darabja. Rendeld meg weboldalunkról és csempész némi pluszt otthonodba.
  * Product has attributes
 • Dominica_uloke Dominica_uloke
  44990 Ft
  A Dorka ülőke modern stílusú, elegáns szövetborítású bútordarab. Rendeld meg honlapunkról és vigyél modern stílust az otthonodba.
Találatok: 1 - 6 / 6Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák