Díszpárnák Kategóriák

díszpárnák7
Találatok: 1 - 7 / 7Mutasd:     Termék/oldal
 • Akció
  ob139-vízjeles ob139-vízjeles
  2990 Ft
  Csempészd az örök életű farmer fiatalos lendületét nappalidba a Minerva díszpárna segítségével. Egyedi, kézzel készült darab, aminek anyaga újrahasznosított farmer. Rendeld meg honlapunkról ezt a különleges darabot.
 • ob140-vízjeles ob140-vízjeles
  2990 Ft
  Az Indigó kockás díszpárna kedves hangulatot sugároz magából. Egyedi kivitelezésű, újrahasznosított farmerdarabokból kézzel készül. Rendeld meg weboldalunkról ezt az egyedi darabot.
 • studio-session-040-vízjeles studio-session-040-vízjeles
  2990 Ft
  A Farmer örök. Ezt az időtálló darabot csempészd nappalidba díszpárna formájában. A Jeans párna egyedi gyártású, újrahasznosított farmerből kézzel készült darab. Rendeld meg honlapunkról és hozd divatba kanapédat a segítségével.
 • ob142-vízjeles ob142-vízjeles
  3690 Ft
  Az Azúr rongyszőnyeg kézzel készült, újrahasznosított farmerből, egyedi nincs két egyforma darab. Kell ennél több? Számtalan méretben elérhető, akár egyedi méretezésben is meg tudod vásárolni. És nem utolsó sorban véded vele a környezetet. Rendeld...
 • körpárna körpárna
  3990 Ft
  Az Emili kör alakú díszpárna fiatalos hangulatot ad kanapédnak. Anyaga újrahasznosított farmer, így nincs két ugyan olyan darab.
 • Akció
  studio-session-064-vízjeles studio-session-064-vízjeles
  5590 Ft
  Ha, egyedi, mutatós darabot keresel otthonod díszítésére jó helyen jársz. A Csíkos farmer díszpárna különlegessége, hogy kézzel készül újrahasznosított farmerből. Fiatalos hangulatot sugároz magából.
 • studio-session-061-vízjeles studio-session-061-vízjeles
  5590 Ft
  A Szivárvány díszpárna 100%-ban kézzel készült újrahasznosított farmerből. Pachwork, azaz foltvarrással díszített darab. Rendeld meg honlapunkról ezt az aprólékos megmunkálással készített darabot.
Találatok: 1 - 7 / 7Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2