Kültéri garnitúrák Kategóriák

kültéri-garnitúrák
Találatok: 1 - 14 / 14Mutasd:     Termék/oldal
 • sit-bistro-asztal-és-szék sit-bistro-asztal-és-szék
  79990 Ft
  Ez a kültéri összecsukható asztal két székkel nagyon praktikus akár teraszokra, kertekbe, még erkélyekre is. Campingezéshez is ajánljuk.
  * Product has attributes
 • vesszo_butor_olivia013 vesszo_butor_olivia013
  99990 Ft
  Az Olívia kültéri étkező garnitúra természetes hangulatot árasztó bútordarab. A kényelmes székekből könnyű kiszállni!
 • vesszo_butor_kornelia01 vesszo_butor_kornelia01
  129990 Ft
  A Kornélia kültéri étkező garnitúra fonott vessző anyaga hihetetlen hangulatos és mutatós. A székek az előnyös formának köszönhetően igen kényelmesek, az asztalon pedig elférnek a frissítők.
 • vesszo_butor_tekla01 vesszo_butor_tekla01
  139990 Ft
  A Tekla kültéri étkező garnitúra fonott vessző anyaga visszaadja a fonott bútorok természetes hangulatát. A székek az előnyös formának köszönhetően pihenőszéknek is kényelmesek.
 • münchen münchen
  156990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 1db asztalból és 4 db székből áll. Az asztalok és a székek is összecsukhatóak, könnyű őket tárolni. ! személy részére kényelmes étkező. A váz ezüsz színű laposvas, a székek és az asztal fafelülete pedig lakkozott akácfa.
 • sit-baden-baden-étkező-asztal-és-szék sit-baden-baden-étkező-asztal-és-szék
  189990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 4 székből (lehet karfás vagy karfa nélküli változatban is kérni) és egy asztalból áll (amit lehet kerek vagy szögletesben is rendelni). A váz zöld laposvas a székek és az asztal akácfa. Mind a székek és az asztalok is...
  * Product has attributes
 • salvador27 salvador27
  241990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 1db asztalból és 4 db székből áll. Az asztalok és a székek is összecsukhatóak, könnyű őket tárolni. 4 vagy akár 6 személy részére kényelmes étkező. A váz sötétzöld laposvas, a székek és az asztal fafelülete pedig lakkozott...
 • malaga6 malaga6
  325990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 2db 2 személyes padot, 1db 1 személyes padot, 1 db sarokelemet és 1 db puff széket tartalmaz. A váz alumínium, a garnitúra melírozott barna műrattan, szép, tartós, 6 személy részére kényelmes kültéri étkező.
 • sit-dávis-kültéri-étkező sit-dávis-kültéri-étkező
  406990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 6 székből és egy asztalból áll. A váz alumínuium, a szék és az asztal szürkés-fehér műrattan, az asztallap üveg. A székeket egymásba lehet tenni, így könnyű a tárolásuk. Az asztallap kihúzható, így 4 személyesből 6...
 • sit-milán-kültéri-étkező-4-személyre sit-milán-kültéri-étkező-4-személyre
  453990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 4 székből és egy asztalból áll, középen lyukkal a napernyőnek. A székek és az asztal alumínium váz, sötét barna műrattan, az asztallap üveg, a székekhez párnákat is adunk. Tartós, kényelmes kültéri bútor.
 • sit-gb-kültéri-étkező sit-gb-kültéri-étkező
  609990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 3 karosszéket egy karfás balos elemet, egy karfás jobbos elemet, egy közép elemet és egy asztalt tartalmaz. A váz alumínium, műrattan barna színben. Az étkezőhöz párnákat is adunk. Akár 10 fő számára is kényelmet biztosít....
 • samantha samantha
  621990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 1db sarokpadot, 1db asztalt és 2db fotelt tartalmaz. A váz alumínium, a garnitúra szürkés-fehér műrattan, az asztal üveglapos. A garnitúrához párnákat is adunk. 6-8 személy részére kényelmes kültéri étkező.
 • sony-dsc sony-dsc
  621990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 6 és 8 személyes változatban is megrendelhető. A váz alumínium, a garnitúra nádszínű műrattan, az asztallap üvegből van. Nagyon esztétikus, kényelmes kültéri étkező. A garnitúrához párnákat is adunk.
  * Product has attributes
 • sit-livingstone-étkező sit-livingstone-étkező
  649990 Ft
  Ez a kültéri étkezőkészlet 1 sarokpadból, egy asztalból és két fotelből áll. Váza alumínium, a garnitúra nádszínű lapos és gömbölyű műrattan. Párnákat is adunk az étkezőhöz. 6-8 személy részére kényelmes.
Találatok: 1 - 14 / 14Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2