Étkezőgarnitúrák Kategóriák

étkezőgarnitúrák9
Találatok: 1 - 15 / 81Mutasd:     Termék/oldal
 • brigitte brigitte2
  42990 Ft
  Ezt az étkezőasztalt a hozzátartozó két összecsukható székkel azoknak ajánljuk akik kisméretű konyhával vagy étkezőhellyel rendelkeznek. A székek összecsukhatóak. Az asztal alatti polcok praktikusak.
 • niko_etkezo niko_etkezo
  55990 Ft
  Modern megjelenésű étkezőt keresel? A Niko étkezőgarnitúra a minimalista stílus és az elegancia ötvözetéből született. A garnitúra 4 db széket és 1 db fix étkezőasztalt tartalmaz. Rendeld meg weboldalunkról és adj modern megjelenést a...
  * Product has attributes
 • pizza_etkezo_4 pizza_etkezo_4
  57990 Ft
  A Pizza 4+1 étkezőgarnitúra egyszerű kivitelezésű, kis helyigényű, mutatós darab. Az összeállítás 4 db Pizza székből és egy db nyitható Pizza asztalból áll. Rendeld meg weboldalunkról és gazdagodj egy kedves megjelenésű kényelmes darabbal.
  * Product has attributes
 • Akció
  tamas_sarok tamas_sarok
  57990 Ft
  A Tamás sarok étkezőgarnitúra segítségével könnyedén tudsz kialakítani egy hangulatos sarkot konyhádban a mindennapos étkezésekhez. A garnitúra tartozéka két db kárpitozott puff is. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele családias konyhádat.
  * Product has attributes
 • Akció
  adam_sarok_vj adam_sarok_vj
  65990 Ft
  Olyan sarok étkezőgarnitúrát keresel, ami mellett tágasan elfér az egész család? Az Ádám sarok étkezőgarnitúra 1 db konyhai sarokpadból 2 db székből és 1 db nyitható asztalból áll. Tágas hellyel kínálva családodat. Rendeld meg weboldalunkról és...
  * Product has attributes
 • felix_4-1_etkezo felix_4-1_etkezo
  65990 Ft
  A Félix 4+1 étkezőgarnitúra ideális kis terek stílusos berendezésére. A garnitúra 1 db fix Félix asztalt és 4 db széket tartalmaz. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele étkeződet.
  * Product has attributes
 • oliver_etkezo oliver_etkezo
  66990 Ft
  Az Olivér 4+1 étkezőgarnitúra kis hellyel rendelkező étkezők ízléses berendezésében nyújt nagy segítséget. összeállítás 4 db Olivér széket és 1 db fix Olivér asztalt tartalmaz. Rendeld meg honlapunkról és gazdagodj egy kényelmes kis helyigényű...
  * Product has attributes
 • loretta-étkezőszett1 loretta-étkezőszett1
  72990 Ft
  Funny négy személyes üvegasztalos ebédlő garnitúra. Különlegessége az asztallapon lévő híres épületeket ábrázoló kép adja.Négy műbőrrel bevont fémvázas székkel kerül kiszállításra.
 • marcell_etkezo_4 marcell_etkezo_4
  74990 Ft
  A Marcell 4+1 étkezőgarnitúra ideális kis helységek berendezésére. A klasszikus megjelenésű összeállítás kényelmes ülőhelyet biztosít. A garnitúra 4 db Marcell széket és 1 db kis Marcell asztalt tartalmaz, rendeld meg weboldalunkról és rendezd be...
  * Product has attributes
 • crystal-étkező crystal-étkező
  79990 Ft
  Fiatalos formavilágú étkezőgarnitúrát keresel? A Crys garnitúra modern vonalvezetésű, könnyed hangulatú darab. A szett 4 db textilbőrrel bevont magas támlás széket és egy fix asztalt tartalmaz. Rendeld meg weboldalunkról és csempéssz egy kis...
 • alex_sarok alex_sarok
  81990 Ft
  Az Alex sarok étkezőgarnitúra hangulatos megjelenést ad étkeződnek. A garnitúra tartalmaz egy fix asztalt egy sarokpadot és két Pizza étkezőszéket.Rendeld meg weboldalunkról és adj fiatalos lendületet étkeződnek.
  * Product has attributes
 • anton_etkezo anton_etkezo
  82990 Ft
  Elegáns megjelenés jellemzi az Anton étkezőgarnitúrát. 4 székkel kerül kiszállításra. Rendeld meg weboldalunkról és teremts konyhádban stílusos modern hangulatot.
 • 4+1_etkezo 4+1_etkezo
  82990 Ft
  A Boss XV 4+1 étkezőgarnitúra kellemes megjelenésű masszív darab. 4db székkel kerül kiszállításra, az asztal bővíthető. Rendeld meg weboldalunkról és add meg te milyen színösszeállításban kerüljön kiszállításra.
  * Product has attributes
 • jazmin_4+1_etkezo jazmin_4+1_etkezo
  82990 Ft
  A Jázmin 4+1 étkezőgarnitúra ideális kis térrel rendelkező étkezők otthonos berendezésére. A garnitúra 4 db Jázmin széket és 1 db Ovális nyitható étkezőasztalt tartalmaz. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele étkeződet.
  * Product has attributes
 • berta berta
  83990 Ft
  Ez a Berta étkezőgarnitúra 4 személy részére készült, de megrendelhető 6 személyes változatban is. Modern kivitelezésű garnitúra, a szék pácolt, lakkozott fából és textilbőrből készült.
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 15 / 81Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2