DIV-Korvin étkezőgarnitúra

Availability:in stock 995 item(s)
Termékkód:DIV-Korvin étkezőgarnitúra
104990 Ft
A hétköznapi bútoroktól kicsit eltérőt keresel? A Korvin étkezőgarnitúra design elemekkel felruházott darab. Ami a jelenlegi lakberendezési stílus elengedhetetlen eleme. Rendeld meg honlapunkról és rendezd be vele álmaid konyháját.
Szín

Fiatalos konyhádba keresed a megfelelő étkezőgarnitúrát? Mutatunk egy design elemekkel felruházott darabot, melynek karakterét a székek fém díszítései adják. A Korvin étkezőgarnitúra fehér színben tudod megvásárolni különböző árnyalatú lábakkal.

Mérete:Asztal mérete: 120 x 80 cm ( Szélesség x Mélység), székek mérete: 46 x 82 x 42 cm ( Szélesség x Magasság x Mélység).

Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele álmaid konyháját. Az asztal öszeszerelést igényel, a székek egyben kerülnek kiszállításra.

Tipp: napjaink lakberendezési trendjeiben erőteljesem megjelenik ez az skandináv irányvonal. A merészebbek, nem csak a konyhájukban, hanem a nappaliban design elemként egy-egy széket elszórva beépíthetnek. Nagyon passzolnak hozzá a különböző textúrájú díszpárnák.

A megrendeléstől számított 4-6 héten belül szállítjuk ki. Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe.1 év garanciát vállalunk a termékre, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.
Válaszható színek a lábnak:

 karolina sötét gar víz
sötét bükk
 karolina vil gar víz
 világos bükk

 

 

Kategóriák

 

41nap jobb2