Blokk konyhabútorok Kategóriák

blokk-konyhabútorok
Találatok: 1 - 15 / 43Mutasd:     Termék/oldal
 • Akció
  hortenzia_konyha hortenzia_konyha
  89990 Ft
  Kis konyhák praktikus berendezése a Hortenzia blokk konyhabútor. Modern egyszerű vonalvezetése eleganciát sugároz. Sonoma tölgy színben lapraszerelten kerül kiszállításra. Rendeld meg weboldalunkról és adj stílusos megjelenést álmaid konyhájának.
  * Product has attributes
 • born_konyha born_konyha
  89990 Ft
  Fiatalos hangulatú konyhabútort keresel modern otthonodba? A Born konyhabútor díszes megjelenéséről a felső üvegbetétes elem és a fémes fogantyúk gondoskodnak. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a neked leginkább tetsző színösszeállításban.
  * Product has attributes
 • Lilla_konyhabutor Lilla_konyhabutor
  92691 Ft
  A Laura konyhabútor fiatalok, kisméretű konyhával rendelkezők ideális választása. A felső elemek felfelé nyíló ajtóikkal a legújabb trendet követik. Rendeld meg weboldalunkról és teremts stílust otthonodba.
 • eszter_konyha eszter_konyha
  92990 Ft
  Az Eszter konyhabútorral a klasszikus konyhabútorok világát csempészheted otthonodba modern megjelenéssel. Az elemek ABS élzárása és a fiókok fém sín szerkezete gondoskodnak a bútor időtállóságáról. A konyhabútor munkalappal kerül kiszállításra....
  * Product has attributes
 • Panel_165_konyha_Eger Panel_165_konyha_Eger
  94990 Ft
  Kicsi konyhád van? A Patrik konyhabútor a megfelelő választás. Rendeld meg weboldalunkról és teremts stílust otthonodba.
 • Zeline_konyha_Juhar-Calvados Zeline_konyha_Juhar-Calvados
  96990 Ft
  A Zita konyhabútor egy stílusos szín összeállítású bútor darab. Rendeld meg weboldalunkról és dob fel a konyhádat.
 • Akció
  alizia_sima_konyha alizia_sima_konyha
  98990 Ft
  Az Alízia konyhabútor kellemes hangulatot teremt konyhádban. Praktikus kialakításának köszönhetően segít az átlátható tárolásban. Rendeld meg weboldalunkról és adj szolid mégis elegáns hatást konyhádnak.
  * Product has attributes
 • anikó-konyha
  99990 Ft
  anikó-konyha anikó-konyha
  99990 Ft
  Fiatalod, modern kivitelezés jellemző az Alíz konyhabútorra. A Kéttálcás teletetős mosogatótálca az árat tartalmazza. Rendeld meg honlapunkról és alakítsd át segítségével konyhád.
  * Product has attributes
 • Flora_konyha_ferrara_finombarna Flora_konyha_ferrara_finombarna
  100990 Ft
  Modern megjelenés, fiatalos formavilág jellemzi a Fióna konyhabútort.Rendeld meg weboldalunkról és alakítsd át vele konyhád megjelenését.
 • Klaudia_konyha_feher Klaudia_konyha_feher
  108990 Ft
  Klasszikus és letisztult konyhabútort keresel? A Kármen konyhabútor egyszerre megadja ezt neked. Rendeld meg honlapunkról ezt az igazán elegáns darabot!
 • orsi
  109990 Ft
  orsi orsi
  109990 Ft
  Modern és klasszikus jegyek egyaránt megtalálhatók az Olina konyhabútoron. Két tálcás teletetős mosogatóval kerül kiszállításra. Rendeld meg honlapunkról ezt az igazán elegáns darabot.
  * Product has attributes
 • skrepi_konyha4 skrepi_konyha4
  115990 Ft
  A Skrepi konyhabútorral biztosan nem fogsz mellélőni, ha stílusos megjelenésű karakteres darabot keresel. A konyhabútor munkalappal, ABS élzárással, gázrugós, billenős felső elemekkel és fém fióksínekkel kerülnek kiszállításra. Rendeld meg...
  * Product has attributes
 • kenya_konyha kenya_konyha
  117990 Ft
  A Kenya konyhabútor kellemes megjelenésű mutatós darab. ABS élzárással, önbehúzó fiókokkal, gázrugós, billenős felső elemmel kerül kiszállításra. Rendeld meg honlapunkról és rendezd és adj új megjelenést konyhádnak a segítségével.
  * Product has attributes
 • Gitta_konyhabutor Gitta_konyhabutor
  117990 Ft
  Nincs nagy tered a konyhádnak? A Glória konyhabútor segít ebben. Rendeld meg honlapunkról és frissítsd fel konyhádat.
 • Izabella_konyhabutor Izabella_konyhabutor
  117990 Ft
  A Bella konyhabútor egy Modern stílusú, fiatalos megjelenésű rövid méretű bútor magasfényű fronttal, nagy méterű fiókokkal. Rendeld meg honlapunkról és frissítsd fel konyhádat.
Találatok: 1 - 15 / 43Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák