Konyhabútorok, étkezők Kategóriák

konyhabútorok-étkezők4
Találatok: 1 - 15 / 251Mutasd:     Termék/oldal
 • sajtreszelo sajtreszelo
  899 Ft
  A sajtreszelő a mindennapos konyhai tevékenységek elengedhetetlen kelléke. Háromféle méretben tudsz vele aprítani, reszelni sajtot, zöldségeket és gyümölcsöt. Rendeld meg honlapunkról a sajtreszelőt, ami egy praktikus tárolódobozzal kerül...
 • 3darabos_salatas-szett 3darabos_salatas-szett
  1399 Ft
  3 részes salátás tál igazán mutatós teríték. Napraforgó mintával ellátott üveg salátástál minden asztali díszítést feldob. Két műanyag salátás kanállal kerül kiszállításra. Rendeld meg weboldalunkról és készítsd el benne kedvenc salátádat.
 • palacsintasuto palacsintasuto
  1999 Ft
  A kerámia bevonatos palacsintasütő nagy előnye, hogy nem ragad le benne a tészta. A bevonat továbbá megkönnyíti a serpenyő tisztítását is. Többféle főzőlapon használható, illetve mosogatógépben mosható. Rendeld meg honlapunkról, vele álom a...
 • hagyomanyos-piros-tesztasuto hagyomanyos-piros-tesztasuto
  2199 Ft
  A régi idők hangulatát idézi a piros tésztasütő tepsi. Mindenkinek volt a családjában egy-egy darab,a miben a legfinomabb tészta vagy sült hús készült. Most nálunk újra beszerezheted. Rendeld meg és add tovább ezt az élményt családodnak.
 • rozsdamentes-_acel_fazek rozsdamentes-_acel_fazek
  3199 Ft
  A rozsdamentes acél fazék két fő részére ideális főzőedény. Üvegfedővel kerül kiszállításra. Oldalán mérőskálát találsz. Rendeld meg weboldalunkról és könnyítsd meg a mindennapos főzést.
 • keramia_bevonatos_keskeszlet keramia_bevonatos_keskeszlet
  3990 Ft
  5db-os késkészlet tartalmaz minden olyan méretű és fajta kést, ami egy konyhába elengedhetetlen. Tapadásmentes antibakteriális felülete gondoskodik a könnyebb használatról. Rendeld meg weboldalunkról ezeket a stílusos konyhai eszközöket.
 • europatal europatal
  3990 Ft
  Az Európa tál közkedvelt sütőtál a magyar konyhában. Népszerűsége nem hiába tart napjainkban is, hiszen a kerámia edényben egyszerűen főzhetünk, süthetünk ízes ételeket. Belső része mázzal bevont. Rendeld meg weboldalunkról és lepd meg egy finom...
 • hagyomanyos-piros-fazek hagyomanyos-piros-fazek
  4099 Ft
  A gyermekkorunk világát idézi a hagyományos piros zománcozott fazék. Ideális mindennapos főzésre. Mosogatógépben tisztítható. Rendeld meg és csempészd a régi idők világát a főzésekbe.
 • Akció
  royal-keramia-bevonatos-keskeszlet-virag royal-keramia-bevonatos-keskeszlet-virag
  4490 Ft
  A Royalty kerámia bevonatos késkészlet mutatós darabjává válik minden női konyhának virágmintás díszítésének köszönhetően. Kerámia pengéi antibakteriális bevonatot tartalmaznak, ami tovább emeli a készlet praktikusságát. Rendeld meg weboldalunkról...
 • keramia_bevonatos_serpenyo_fedovel keramia_bevonatos_serpenyo_fedovel
  4499 Ft
  Mindennap főzöl, de az edények mosogatását kevésbé szereted? Mutatunk egy olyan serpenyőt, ami mindamelett, hogy könnyedén takarítható, még a főzést is megkönnyíti. Kerámia bevonata meggátolja az étel letapadását. Rendeld meg honlapunkról és...
 • royal-7reszes-salatakiszedo royal-7reszes-salatakiszedo
  4499 Ft
  A 7 részes saláta szervírozó szettben megtalálsz más ételekhez is használható kanalakat, lapátokat. A szett tartalmaz egy falra szerelhető tárolót is. Rendeld meg weboldalunkról és bővítsd konyhai eszközeidet.
 • keramia-bevonatos-hussuto keramia-bevonatos-hussuto
  4999 Ft
  Tapadásmentes felülettel ellátott kerámia bevonatos hússütő. Rendeld meg weboldalunkról és könnyítsd meg vele a mindennapos főzést.
 • royal-keramia-bevonatos-keskeszlet royal-keramia-bevonatos-keskeszlet
  5999 Ft
  A 7 részes késkészlet praktikus és mutatós elemévé is válik minden konyhának. 5 db kést, egy hámozót és egy tartót tartalmaz a készlet. Tapadásmentes pengéi megkönnyítik a munkát a konyhában.
 • marvany_bevonatos-serpenyo marvany_bevonatos-serpenyo
  6299 Ft
  A márvány bevonatos 3 darabos serpenyő szett különböző méretű serpenyőket tartalmaz. Mosogatógépben mosható és számos főzőlapon használható. Rendeld meg weboldalunkról ezt a praktikus szettet.
 • keramia-bevonatos-fazek keramia-bevonatos-fazek
  6499 Ft
  A kerámia bevonatos fazék nagy előnye, hogy felületének köszönhetően meggátolja az étel letapadását. Alumínium felépítésének köszönhetően a vas főzőedényekkel szemben könnyű és kevésbe korrodálódik. Üveg fedővel kerül kiszállításra. Rendeld meg...
Találatok: 1 - 15 / 251Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2