Gyerekágyak, emeletes ágyak Kategóriák

gyerekágyak-emeletes-ágyak
Találatok: 1 - 13 / 13Mutasd:     Termék/oldal
 • tenus_agy tenus_agy
  36990 Ft
  Tenus ifjúsági ágy egyszerű megjelenésű, mutatós darab. A hozzá tartozó ágyneműtartót is megtalálod weboldalunkon. Rendeld meg honlapunkról, és teremtsd meg gyermekednek a kényelmes pihenés élményét.
 • Akció
  basel-ágy basel-ágy
  39990 Ft
  Gyerekszoba átalakítása fogtatok? Figyelmedbe ajánljuk ezt az igen strapabíró ifjúsági tömör borovi fenyő ágyat. Ágyráccsal, matraccal kerül kiszállításra. Rendeld meg honlapunkról és teremts gyermekednek kényelmes légkört a pihenéshez.
 • laura2 laura75
  69990 Ft
  Ez a gyerekágy nagyon praktikus, tömör fából van, fenyő színű, vízlepergető anyaggal van bevonva. Á matrac nincs benne az árban, az ágyrács igen.
  * Product has attributes
 • leoni leonie2
  73990 Ft
  Ez a gyerekágy ágyráccsal együtt rendelhető meg. Vízlepergető anyaggal van bevonva a felülete. Nagyon praktikus gyerekeknek, tinédzsereknek.
  * Product has attributes
 • marinella2 marinella
  95990 Ft
  Ez a fiókos ágykeret gyerekszobákba, tinédzsereknek ajánlott. Az ár a matracot nem foglalja magába. Színe fenyő.
  * Product has attributes
 • Tenus kanapé Tenus kanapé
  99990 Ft
  A Tenus kanapé a Tenus ifjúsági elemes bútorcsalád tagja. Vidám hangulata az egész gyerekszobát betölti. Ággyá alakítva két személynek nyújt kényelmes helyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a gyerekszobába...
  * Product has attributes
 • ulli3
  104990 Ft
  ulli3 ulli
  104990 Ft
  Ez a fiókos ágykeret gyerekeknek, tinédzsereknek is alkalmas. A fiókokba az ágynemű elhelyezhető és alsó fiókjába még egy plussz matracot bele lehet tenni.
 • salvador salvador3
  118990 Ft
  Ez a Salvador emeleteságy akár szétszerelhető és mint két különálló heverő is használható, helytől függően. Színe fenyő. A matrac nincs benne az árban, az ágyrács viszont igen.
 • floro3 floro
  120990 Ft
  Ez a Floro elnevezésű ágykeret fiókos, nagyon helytakarékos. Gyerekek, tinédzserek számára nagyon praktikus. Az ár a matracot nem tartalmazza.
 • rick rick2
  122990 Ft
  Ez az emeleteságy helytakarékos, ha a gyerkőcök már nem akarják emeleteságynak használni, akkor szétszerelhető könnyedén és heverőként is lehet használni külön-külön. Az ár a matracot nem tartalmazza az ágyrácsot viszont igen. Anyaga solid fa, színe...
 • till
  130990 Ft
  till till2
  130990 Ft
  Ez a Till elnevezésű ágykeret nagyon helytakarékos, egy éjjeliszekrénnyel együtt szállítjuk ki ami gurulós, ki lehet görgetni ha nincs rá szükség napközben. Sokfiókos, könnyű bele pakolni.
  * Product has attributes
 • benetti-gal-ágy benetti-gal-ágy
  135990 Ft
  A Benetti galériás ágy egy igazán praktikus bútordarab, hiszen beépített komóddal és kihúzható íróasztallal van felszerelve. Igazi kincs,helytakarékos, és mégis megtalálható rajta minden, amire csak szükségetek lehet. Rendeld meg honlapunkról és...
 • dreamwell3 dreamwell2
  201990 Ft
  Ez az emeletes ágy könnyen összeszerelhető, helytakarékos. Tömör fából készült. Ha a gyerekek nagyobbak és már nem akarnak emeletes ágyat, akkor az ágy átvariálható úgy, hogy két heverő legyen belőle. Színe: Fehérre festett fenyő.
Találatok: 1 - 13 / 13Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2