Elemes gyerekbútorok Kategóriák

elemes-gyerekbútorok
Találatok: 1 - 12 / 12Mutasd:     Termék/oldal
 • tenus_kis_polc tenus_kis_polc
  9990 Ft
  A Tenus kis könyvespolc egyszerű, praktikus felosztású darab. Santana tölgy színben érhető el weboldalunkon. Rendeld meg honlapunkról, ahol a Tenus elemes ifjúsági bútorcsalád többi tajgát is megtalálod.
 • tenus_falipolc tenus_falipolc
  13990 Ft
  A Tenus elemes bútorcsaládba tartozó fali polc vidám megjelenésű, praktikus darab. Honlapunkon santana tölgy színben érhető el. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyermekszobát.
 • Akció
  tenus_konyvespolc tenus_konyvespolc
  28990 Ft
  A Tenus könyvespolc 6 polccal rendelkezik. Praktikus kellékévé válik minden tanulósaroknak és gyerekszobának. Rendeld meg honlapunkról ezt a praktikus darabot.
 • tenus_polcos_szekreny tenus_polcos_szekreny
  29990 Ft
  Vidám megjelenésű bútort keresel a gyerekszobába? A Tenus polcos szekrény színes megjelenése kedves hangulattal lengi körül a teret. Rendel meg weboldalunkról ezt a praktikus felosztású bútordarabot.
  * Product has attributes
 • tenus_negyajtos_komod tenus_negyajtos_komod
  29990 Ft
  A Tenus négyajtós komód kedves megjelenése az egész gyerekszoba hangulatát meghatározza. Praktikus felosztása megkönnyíti a rendszerezést. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele gyermeked kuckóját.
  * Product has attributes
 • tenus_magas_komod tenus_magas_komod
  33990 Ft
  Kedves megjelenés, vidám hangulat elengedhetetlen a gyerekszobába. A Tenus magas komód színvilága vidám hangulatot sugároz magából. 5 fiókja tágas helyet kínál tároláshoz. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyerekszobát.
  * Product has attributes
 • tenus_fiokoskomod tenus_fiokoskomod
  34990 Ft
  A Tenus 4 fiókos komód praktikus kialakításán felül egy igazán vidám hangulatú darab. Négyféle színösszeállításban érhető el honlapunkon. Rendeld meg és színesítsd vele gyermeked mindennapjait.
  * Product has attributes
 • tenus_ketajtos_komod tenus_ketajtos_komod
  36990 Ft
  A Tenus kétajtós két fiókos komód elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. Kedves megjelenése vidám hangulatot sugároz magából. Rendeld meg weboldalunkról, ahol az egész elemes bútorcsaládot megtalálod.
  * Product has attributes
 • tenus_agy tenus_agy
  36990 Ft
  Tenus ifjúsági ágy egyszerű megjelenésű, mutatós darab. A hozzá tartozó ágyneműtartót is megtalálod weboldalunkon. Rendeld meg honlapunkról, és teremtsd meg gyermekednek a kényelmes pihenés élményét.
 • tenus_konyvespolcos_ruhas tenus_konyvespolcos_ruhas
  43990 Ft
  A Tenus könyvespolcos ruhás szekrény praktikus kialakításának köszönhetően könyvespolcként és ruhás szekrényként is funkcionál. Vidám színvilága kedvességgel tölti meg a teret. Rendeld meg weboldalunkról és rendezd be vele a gyerekszobát.
  * Product has attributes
 • Akció
  tenus_ketajtos_szekreny tenus_ketajtos_szekreny
  46990 Ft
  Vidám ifjúsági Tenus elemes bútorcsalád minden gyermekszobát színekkel tölt meg. Négyféle összeállításból választhatod ki gyermekednek leginkább tetszőt. Rendeld meg honlapunkról és színesítsd gyermeked mindennapjait.
  * Product has attributes
 • Tenus kanapé Tenus kanapé
  99990 Ft
  A Tenus kanapé a Tenus ifjúsági elemes bútorcsalád tagja. Vidám hangulata az egész gyerekszobát betölti. Ággyá alakítva két személynek nyújt kényelmes helyet. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg weboldalunkról és válaszd ki a gyerekszobába...
  * Product has attributes
Találatok: 1 - 12 / 12Mutasd:     Termék/oldal

Kategóriák

 

41nap jobb2