A titokzatos tél

Eljött újra a tél. Biztos te is készülsz az ünnepekre és csodás színeket varázsolsz a díszek segítségével az otthonodba. Itt van pár szuper tipp amiket te is tudsz alkalmazni otthonodban. Próbálj az egyszerűségre törekedni de azért a részletekre is ügyelj. A díszeknél használj változatos színeket, ez lehet bordó, ezüst, kék, arany és akár fehér is. Használj sok féle anyagot ezeket is változatosan alkalmazd.

Milyen anyagokat is használj ami télies és ünnepies hangulatot varázsolhat? Mesterséges anyagok lehetnek a parafa, bőr, és lakkozott fém felületek, ezen kívül a természetes anyagokból készült kiegészítőkkel is feldobhatod az otthonodat, ami a pamut, vászon és a gyapjú. A természetes anyagokat használhatod több féle képen is, mint például szőtt vagy kötött formában. Ezeken kívül az ellentétes (hideg-meleg) színek kombinálásával melegséget és nyugalmat vihetsz az otthonodba ami nyugalmat fog árasztani az ünnepek és a hétköznapok alatt.


El szeretnéd csábítani párodat Valentin nap alkalmából?

Hozd tüzes hangulatba otthonodat Valentin-napra. Ahhoz, azt a bizonyos hangulatot is meg kell teremteni!  Mutatunk pár dekorációs ötletet, amivel hozzájárulsz a tüzes hangulat megteremtéséhez a tökéletes estén. Nincs sok idő hátra a szerelmesek ünnepéig. A karácsonyból kilábalva újra díszes megjelenést adhatsz otthonodnak, ami a párod tetszését is biztosan elnyeri, az alábbi ötletekkel. Van, aki számára fontos ünnep a Valentin-nap és van, aki ki nem állhatja. Hazánkban a szerelmesek ünnepének tartják, míg az Egyesült Államokban a szeretet és a szerelem napja is egyben, a gyerekek az iskolában ajándékkártyákat adnak egymásnak, a felnőttek nem csak szerelmüket, hanem barátaikat is felköszöntik.

elso kep

Képek forrása:ZsaZsaBellagio_bloglovin.com/danamadeit.com/trendhunter.com

Most azoknak, akik a párjukkal ünneplik, szeretnénk adni pár dekorációs és egyéb tippet kedvenc bloggereink ötleteiből merítve erre a csodálatos napra.

Last minute karácsonyi dekorációs ötletek

Pár nap múlva itt a karácsony, az év egyik legszebb időszaka. Az otthonunkat ilyenkor szeretjük az ünnep hangulatához feldíszíteni. Külföldi blogokról gyűjtöttük össze a következő ötleteket, amiket utolsó pillanatban is meg tudsz valósítani, nem kell rájuk sok időt fordítanod és a pénztárcádat is megkímélik. A kézzel készült dekorációk egyik legnagyobb előnye, hogy biztosan olyanok lesznek, amik az otthonod hangulatához illenek. Ha valakit szeretnél meglepni kisebb ajándékkal ezt egyszerűen megteheted a következő ötletekkel:

 karacsony

Képek forrása:katyelliott.com/hoosierhomemade.com/whipperberry.com/halfbakedharvest.com

Modern bútorok nem csak modern otthonokba

nyito feher szek

Képek forrása:petitandsmall.com/ikbenijsthee.nl/roomdecorideas.eu

Manapság, ha lakberendezéssel kapcsolatos újság kerül a kezedbe biztosan szembe jön veled egy különleges formavilággal rendelkező, egyszerű, mégis nagyon mutatós szék. Színe a szivárvány minden színében pompázhat és az, hogy étkeződet, nappalidat, dolgozó szobádat vagy a gyerekszobát rendezed be vele, csak rajtad áll.

Néhány tipp és felhasználási ötlet, hogyan dobd fel vele otthonodat:

Ezeroldalú dekortapasz

dekortapasz

Képek forrása:Pinterest

Találkoztál már a dekortapaszok csodálatos világával? Szinte bármit dekorálhatsz vele, amire rá tud tapadni. Falat, bútort, ajtót, kerámiákat, ceruzát, mindennapos használati tárgyakat.

Tökös ötletek nem csak Halloween kedvelőknek

tökös

Képek forrása: apartmenttherapy.com/ blog.thenest.com/buzzfeed.com

Újra itt a hétvége és mivel az őszi időjárás kiszámíthatatlan, mutatunk néhány dekorációs ötletet, amivel elüthetitek az időt.
Egy hét és itt a Halloween időszaka, ami nálunk igazán megosztó ünnep. Van, aki ünnepeli, és van, aki hallani sem akar róla. Most olyan tökkel kapcsolatos dekorációs ötleteket mutatunk, amik azoknak is tetszeni fognak, akik nem kedvelik annyira az efféle átvett szokásokat.

Hogyan alakíts régi bútorokból új kincseket

festett székek

Képek forrása: charlottelovely.blogspot.co.uk/ interiorjunkie.com /style-files.co

Van néhány régi bútorod, ami a szívedhez nőtt, mégsem a leghasználhatóbb darabok? Hasznosítsd újra! Alakítsd át, és hozz létre új, mutatós bútordarabot.

Bútortisztítási praktikák házilag

kanapeborito

Képek forrása:realsimple.com/Pinterest

Kedveled a környezettudatos tisztítószereket? Ahol tudod véded a környezetet? Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani abban, hogy tudod a szennyezett bútoraidat könnyedén kitisztítani környezetkímélő házi praktikákkal. Tisztítás során a legalapvetőbb kijelentés, hogy a friss foltok mindig könnyebben eltávolíthatók, mint a már régóta a kárpitba száradtak.

Minden esetben mielőtt az egész bútort elkezdenéd kitisztítani, hátul a láb részénél, vagy egy kevésbé látható kis helyen tegyél egy próbát, nem tudhatod, hogy a kanapéd szövete mennyire érzékeny a különböző tisztítási módszerekre.

Dekoráld otthonodat saját készítésű kincsekkel

osziasztal

Képek forrása: centsationalgirl.com/Pinterest

Őszi dekorációkkal egyszerűen csempészhetsz melegséget otthonodba, ha pedig saját kézzel készíted el őket egyedi és biztosan rád jellemző díszítésekkel veheted körbe magadat.

Mutatunk pár egyszerű, mégis mutatós ötletet, amiket könnyedén el tudsz készíteni:

1. oldal / 4

Kategóriák

 

41nap jobb2