5 jó tanács matracvásárlás előtt

Kevés olyan ember akad, aki ne szeretne aludni, a jó alvás alapfeltétele pedig egy jó matrac. Bár bútoraink közül az ágyunkat használjuk a legtöbbet, mégis valahogy a háló berendezésénél a matracválasztás háttérbe szorul.

Így használd a vitrint

A vitrin szó hallatán elsőre a nagyi régimódi szekrénye jut eszünkbe. Pedig a vintage és a mai darabok között is nagyon mutatós darabokra bukkanhatunk. A lakás jellegétől függően választhatunk minimál, fémből készült vitrint is, de néhány erre szakosodott bútorvásárban rálelhetünk korábbi darabokra, amelyek eredeti stílusukban meghagyva a legszebbek.

A jó hálószoba titka

Talán meglepően hangzik, de otthonunk megújulása a mi szellemi frissességünket is garantálja. A lakásnak életmódunk és személyiségfejlődésünk szerint kell változnia.
Az idei trendek között az is megtalálja álmai hálószobáját, aki a letisztult vonalakat, semleges színeket kedveli, és az is, aki a vad árnyalatokért, karakteresebb mintákért lelkesedik. A dönt
ő szempont, hogy olyan környezetben pihenhessünk, ahol jól érezzük magunkat, ahol kiszabadulunk a hétköznapok zakatolásából.

Luxuslakás trükkökkel

A lakberendezés és a divat mindig jelentős hatást gyakorolt egymásra. Éppen ezért a két szakma neves képviselői hasonló trükkökkel árasztják el a nagyközönséget, hogy ne csak a kiváltságosok tapasztalhassák meg a luxust saját környezetükben.Egy lakás nem csupán attól lehet látványos, ha drága holmikkal árasztjuk el, hanem attól is, ha néhány igazán extravagáns ötletet alkalmazunk. Erre mutatunk most néhány példát.

4 lakberendezési tipp butik hotelekből

Ha szereted a lakberendezést és szeretnél inspirálódni, akkor erre az utazások a legjobbak, azon belül pedig érdemes nyitott szemmel és szívvel figyelni a butik hotelek berendezését.

Tavaszi dekorációs ötletek

A tavasz maga az újjászületés, ahogyan feléled hamvaiból a természet, bársonyosan bizsergő minden rezdülés. S ilyenkor nem csak a természet újul meg, én a legnagyobb kedvvel dekorálom az otthonomat, s teremtek tavaszi hangulatot a négy fal között.

3 tipp a lakásfelújításhoz

Nem feltétlenül kell egy vagyont elszórni a lakásfelújítás során. Adok pár költséghatékony tippet, arra az esetre, ha csak a fürdőszobát vagy a nappalit dobná fel valami újjal és divatossal.

3 tipp amivel feldobhatod az unalmas falfelületeket

Egy szoba unalmas falfelületeit sokféleképpen feldobhatod, egy kis kreativitás csodákra képes. Megmutatom neked, hogy néhány egyszerű kiegészítővel és egy nagyszerű ötlettel milyen hatást érhetsz el otthonodban.

5 bűbájos tavaszi dekorációs tipp

Az évszaknak megfelelő lakásszépítési ötleteknek az egyik legszebb és legváltozatosabb évszaka köszönt be. Hisz a tavaszi természet már önmagában is bőkezű dekorációs kellékekkel lát el téged. Egy-két festett tojás itt, néhány barkaág ott, színpompás tavaszi virágok amott, és máris káprázatosan hangulatos lakásdekorációkat varázsolhatsz.

Hogyan modernizáld a húsvéti dekorációkat

Bár nem ragaszkodik mindenki a húsvéti dekorációhoz, még is van olyan háztartás, ahol előszeretettel dekorálnak tojásos és nyuszis motívumokkal. Ám ezeken túl ma más sokkal ötletesebb és modernebb dekorációk közül válogathatsz, akár a boltok polcairól, akár saját kezűleg. Mutatok pár ötletet, hogy is dekoráld húsvétkor a lakásod modern kiegészítőkkel.

1. oldal / 6

Kategóriák

 

41nap jobb2