2 hasznos lakberendezési tipp

Ha lakás felújításban vagy akkor érdemes megnézned milyen stílusokban gondolkodhatsz az idén. Bemutatok neked néhány olyan ötletet, amivel feldobhatod a már megunt lakásod stílusát.

Hogyan növeld a teret a hálószobában

Legtöbb új lakásban a hálószoba a legkisebb. A hálószoba még is fontos, mert ez az a hely, ahova elvonulhatsz, ha egy kis magányra vágysz. Sokszor több funkciót is el kell látnia, illetve legtöbbször a ruhákat is ott tároljuk. Mutatok pár tippet, hogy hogyan növeld a teret a hálószobában.

3 tipp hogyan dobd fel az otthonodat

Ha nem vagy tipikus barkácsolós, „csináld magad” típus, semmi baj! Mutatok olyan ötleteket, amiket bárki elkészíthet otthon gyorsan és egyszerűen.

3 trükk ahhoz, hogy hogyan dekoráld a faladat

A te falad is túl üres? Ha kipróbálod ezeket a trükköket nem csak a falak, de az egész lakásod sokkal trendibb és vidámabb lesz. A könnyebbeket te magad is elkészítheted otthon.

3 rendszerezési tipp amivel véget ér a konyhaikáosz

Ha kicsi a konyhád, akkor azért, ha nagy a konyhád akkor azért nem találsz meg benne semmit sem. A káosz gyorsan eluralkodhat kivéve, ha kipróbálod ezeket a rendszerezési trükköket.

4 tipp a modern rusztikus otthonhoz

A modern rusztikus az egyik legklasszabb lakberendezési stílus. A meleg színek, a sok fa és a kézzel készített egyedi bútorok között a legtöbben otthonosan érzik magukat. Mutatok 4 olyan tippet neked, amivel te is ilyenné tudod varázsolni az otthonodat.

3 olcsó lakberendezési tipp az első lakásodba

Ha az új lakásodra már sok pénzt adtál ki és szeretnéd a lehető legolcsóbban megúszni. Akkor mutatok neked 3 költséghatékony tippet amit könnyedén tudsz alkalmazni.

5 olcsó, de látványos ötlet a fényesebb szobákért

Túl sötétnek érzed a szobád? Egy kevésbé jó adottságokkal rendelkező lakás is lehet otthonos, csak egy kis leleményesség, és néhány praktikus lakberendezési ötlet kell hozzá. Mutatok neked 5 olyan olcsó tippet amivel ezt megvalósíthatod.

3 garázs rendszerezési tipp

A te garázsod is nagyon sok elfeledett dolog gyűjtőhelyévé vált az idők folyamán? Néhány változtatással rengeteg mindent kihozhatsz belőle.

5 drágának tűnő lakberendezési trükk

Tévedés úgy gondolni, hogy a lakásod stílusa a pénztárcád vastagságától függ. Szamos olyan trükk létezik, amivel luxushangulatot tudsz kölcsönözni az otthonodba. Nézz meg 5 olyan trükköt amit a lakberendezők is előszeretettel alkalmaznak.

1. oldal / 5

Kategóriák

 

41nap jobb2