Emeletes gyerekágyak kis lakásokba

Kis alapterületű lakásban helyet találni a gyerekbirodalomnak, bizony nagy kihívást jelent. Hozzáértő tervezéssel és némi leleményességgel azonban minden megoldható. Emeletes ágyak használatával sok helyet spórolhatunk, mégis látványosan kialakíthatjuk a gyerekek alvókuckóját.

Hova kerüljön az ágy, ha kicsi a háló?

Bármely kicsi helyen, de szeparáltam elhelyezett háló legnagyobb előnye, hogy megkímél a mindennapi ágyazástól. Egy szép ágytakaró és már kész is. Ha van rá lehetőség az ágyat inkább a térben helyezzük el és válasszunk kisebb méretűt. Az ágy választához mutatok pár tippet.

Hálószoba ágyválasztási tippek

A hálószoba általában éjszakai pihenésre, alvásra szolgál, ám a kizárólag ilyen célra szánt helyiség lehetővé teszi a funkció biztosítását. A természetes fény itt másodlagos, mert a család, a lakás felnőtt tulajdonosai csak alvás idejére veszik igénybe.

Keskeny, de kényelmes franciaágyak garzonba

A kis lakások tulajdonosainak sem kell lemondaniuk a kényelmes ágyról.
Minél kisebb a lakás, annál nagyobb kreativitás és annál praktikusabb bútorok szükségesek a kényelmes, ugyanakkor esztétikus berendezéshez. A garzontulajdonosoknak számos kompromisszumot meg kell kötniük, kezdve az egyes helyiségekben használt színekt
ől, anyagoktól és mintáktól egészen a galéria kérdéséig, ami kétségkívül hasznos egy gyufásdoboz méretű otthonban.

5 jó tanács matracvásárlás előtt

Kevés olyan ember akad, aki ne szeretne aludni, a jó alvás alapfeltétele pedig egy jó matrac. Bár bútoraink közül az ágyunkat használjuk a legtöbbet, mégis valahogy a háló berendezésénél a matracválasztás háttérbe szorul.

Így használd a vitrint

A vitrin szó hallatán elsőre a nagyi régimódi szekrénye jut eszünkbe. Pedig a vintage és a mai darabok között is nagyon mutatós darabokra bukkanhatunk. A lakás jellegétől függően választhatunk minimál, fémből készült vitrint is, de néhány erre szakosodott bútorvásárban rálelhetünk korábbi darabokra, amelyek eredeti stílusukban meghagyva a legszebbek.

A jó hálószoba titka

Talán meglepően hangzik, de otthonunk megújulása a mi szellemi frissességünket is garantálja. A lakásnak életmódunk és személyiségfejlődésünk szerint kell változnia.
Az idei trendek között az is megtalálja álmai hálószobáját, aki a letisztult vonalakat, semleges színeket kedveli, és az is, aki a vad árnyalatokért, karakteresebb mintákért lelkesedik. A dönt
ő szempont, hogy olyan környezetben pihenhessünk, ahol jól érezzük magunkat, ahol kiszabadulunk a hétköznapok zakatolásából.

Luxuslakás trükkökkel

A lakberendezés és a divat mindig jelentős hatást gyakorolt egymásra. Éppen ezért a két szakma neves képviselői hasonló trükkökkel árasztják el a nagyközönséget, hogy ne csak a kiváltságosok tapasztalhassák meg a luxust saját környezetükben.Egy lakás nem csupán attól lehet látványos, ha drága holmikkal árasztjuk el, hanem attól is, ha néhány igazán extravagáns ötletet alkalmazunk. Erre mutatunk most néhány példát.

4 lakberendezési tipp butik hotelekből

Ha szereted a lakberendezést és szeretnél inspirálódni, akkor erre az utazások a legjobbak, azon belül pedig érdemes nyitott szemmel és szívvel figyelni a butik hotelek berendezését.

Tavaszi dekorációs ötletek

A tavasz maga az újjászületés, ahogyan feléled hamvaiból a természet, bársonyosan bizsergő minden rezdülés. S ilyenkor nem csak a természet újul meg, én a legnagyobb kedvvel dekorálom az otthonomat, s teremtek tavaszi hangulatot a négy fal között.

1. oldal / 6

Kategóriák

 

41nap jobb2