WIL-Stoff kanapé

Availability:in stock 1000 item(s)
Termékkód:WIL-Stoff kanapé

Product Dimensions and Weight

Termék hossza: 200.0000CM
Termék szélessége: 100.0000CM
Termék magassága: 80.0000CM
116991 Ft
Egyszerű vonalvezetésű klasszikus kanapé. Minden nappali aklapdarabja. Mindennapos alvásra ajánljuk, kinyitva ketten kényelmesen eéfértek rajta. Ágyneműtartóval felszerelt. Rendeld meg honlapunkról, és válaszd ki te a számodra legmegfelelőbb színösszeállításban.
Szövet
Karfa + Párna

WIL-Stoff kanapé egyszerű vonalvezetésű, klasszikus kanapé. Kisebb nappalik, vendégszobák, hétvégi házak berendezésének rendkívül ideális.  Egyszerű alapdarabnak számít, így nem kell félned, hogy rosszul választasz.

Kettőtöknek nyújt kényelmes fekhelyet átalakítva, nem csak vendégágynak kitűnő, mindennapos alvásra is alkalmas. Kényelmes pihenésedről bonellrugós megerősített relax zónás felülete gondoskodik, így biztosan nem fogsz fájós derékkal ébredni.
További kényelmedért két hátpárnája és henger alakú könyöklő párnái felelnek. Tágas ágyneműtartójában biztosan kényelmesen el fogsz férni.

Méret: 210 x 90 x 95 cm (Szélesség x Magasság x Mélység), fekvőfelülete 145 x 200 cm méretű.
Hogy otthonoddal és ízlésvilágoddal megegyező bútordarabot szállítsunk ki, te kombinálhatod össze kanapéd és a párnáinak színét.
Rendeld meg web áruházunkból, és válassz a megadott szövetekből kettőt mielőtt elküldöd rendelésedet.

Tipp: Az alapdarabnak számító bútorok nagy előnye, hogy könnyen keverheted számtalan stílussal anélkül, hogy az összhangot megbontaná. Hátránya, hogy önmagában nem tudsz vele stílus irányvonalat adni, hiszen alacsonyabb karakterességgel rendelkezik. Ha egyszínű megjelenésű kanapét szeretnél, a párnáknak és a kanapé szövetének is ugyan azt a színkódot add meg.

A megrendeléstől számított 6-8 héten belül szállítjuk ki. Megrendelésed az  10 000Ft-os előleg beérkezése utántól lép életbe. 1 év garanciát vállalunk a termékre, de ezen felül lehetőséged van további hosszabbításokat vásárolni.

Választható szövetek:

 d 923 d 924 
 D 923  D 924
 d 927  d 929
 D 927  D929

 

stoff kanape 
 stoff kanape ny
 stoff kanape ny2