Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Debrecen

Jutányos áron veheted igénybe házhozszállítás szolgáltatásunkat Debrecenben. A bútorokat bruttó 2500 és 8000 forint közötti összegért szállítjuk házhoz, de akár díjmentesen is kivihetjük hozzád az általad rendelt termékeket.

Az Információk menüpont alatt tájékozódhatsz a szállítás részleteiről. Tedd a „Kosárba” az általad választott bútort, és azonnal láthatod is a házhozszállítás költségét.

Kedvezményes kiszállítás

Ha több bútort rendelnél Debrecenbe, nem kell izgulnod a szállítási díj növekedésétől. Bármennyi termék házhozszállítását is kéred, a szállítás díja biztosan nem fogja meghaladni a 8000 forintot.

41 napig érvényes pénz-visszafizetési garancia

A webshopok többsége csak a jogszabályban is rögzített, 14 napos garanciát vállalja. A KAPBUTOR.hu-nál nemcsak bútorokat szeretnénk eladni, a célunk az, hogy termékeinkkel komfortosabbá és szebbé tegyük otthonod. Éppen ezért 41 napig kérdés nélkül visszaveszünk bármilyen nálunk vásárolt bútort.

Ha nem illik a lakásodba, vagy mégsem olyan kényelmes, mint gondoltad, csak küldd vissza! Nem kérünk indoklást, nem faggatózunk, csak visszaadjuk a pénzed.

Itt többet is megtudhatsz garanciánkról.»

Kategóriák

 

41nap jobb2