Kiemelt bútoraink

Új termékeink

Bútor Sopron

Kedvező feltételek mellett szállítunk házhoz Sopronban. Díjszabásunk bruttó 2500 és 8000 forinti összegben határozza meg a szállítási költséget. Egyes esetekben ingyen vállaljuk bútoraid kiszállítását.

A díjakkal kapcsolatos részleteket az Információk menüpontra kattintva tekintheted meg. Lehetőséged van arra is, hogy egy konkrét termékre vonatkozó szállítási költségről tájékozódj. Ehhez csak a „Kosárba” kell raknod a kiválasztott terméket, rendszerünk pedig egy pillanat alatt megmutatja, mekkora szállítási díjjal kell számolnod.

Kedvezmény a kiszállításra

Ha ugyanarra a soproni címre egyszerre több bútort szeretnél rendelni, nem kell attól tartanod, hogy a szállítási költség hatalmas méreteket ölt. Bármennyi bútort is rendelj, a házhozszállítás díja nem fogja meghaladni a 8000 forintos limitet.

41 napig visszafizetjük a vételárat

A webáruházak döntő többsége csupán a jogszabályok által kötelezővé tett 14 napig hajlandó vállalni a pénzvisszafizetést. A KAPBUTOR.hu garanciája azonban 41 napig érvényes.

Ha nem tetszik a szekrénysor, vagy nem pont olyan a kanapé, mint amilyet elképzeltél, érvényesítsd a garanciát! A vásárlást követő 41 napban indoklás nélkül visszaküldheted bármelyik tőlünk rendelt bútort, mi pedig kérdés nélkül visszafizetjük neked a vételár egészét.

Tudj meg többet garanciánkról!»

Kategóriák

 

41nap jobb2