Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
314.990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Külső raktáron

A Merino nappali szekrénysor telephelyi átvételi ára áruházainkban: 269.990 Ft

A Merino szekrénysor két méretben kapható. 355 és 400 cm-es kialakításával nagyon jó tároló funkciót lát el. Egyszerű formavilágának köszönhetően jól illeszkedik a környezetébe. San remo színben érhető el. Vitrines elemei a fekete kerettel és LED világítással karakteres részévé válnak a szekrénysornak.

Elemenként összeszerelve szállítjuk.

Nem értékelt
41 napos visszavásárlási garancia
Kérdésed van?
Ingyenes szállítás

DIN-Merino 355 cm nappali szekrénysor

314.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Specifikáció

Szín sanremo
Mélység 52 cm
Szélesség 355 cm
Magasság 204 cm
Anyag bútorlap
Stílus modern
Előleg 10.000 Ft
Szállítási idő 3-4 hét
Elemenként összeszerelve szállíjuk minimális szerelést igényel

Leírás

A DIN-Merino 355 cm nappali szekrénysor a legújabb trendeknek megfelelő, modern és elegáns bútordarab, mely ideális választás otthonod berendezéséhez.

A nappalid központi eleme lehet ez a rendkívül praktikus és stílusos szekrénysor, mely tökéletes megoldást nyújt a tárolási igényeidre.

A szekrénysor számos előnnyel rendelkezik. A kiváló minőségű anyagokból, precíz kidolgozással készült bútordarab garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

A 355 cm hosszú szekrénysort több funkcionális rekesz és polc teszi rendkívül praktikussá és szervezetté.

A DIN-Merino szekrénysor elegáns és letisztult designja könnyen illeszkedik bármilyen nappali enteriőrbe, emellett könnyen kombinálható más bútordarabokkal és dekorációkkal is.

A termék magas fokú funkcionalitása mellett a letisztult vonalvezetés és a minőségi anyaghasználat garantálja, hogy hosszú távon is stílusos és modern megjelenést biztosít otthonodnak.

Válaszd a DIN-Merino 355 cm nappali szekrénysort, ha egyedülálló, gyönyörű és praktikus bútorra vágysz, mely tökéletes megoldást jelent a nappalid tárolási és dekorációs igényeire! Szereld fel otthonodat ezzel az exkluzív szekrénysorral és élvezd a kényelmet és stílust, amit nyújtani képes!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény, legyél Te az első!
Az oldal tetejére