Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biztonsági üveglap az étkezőben

Az edzett üveg egyre inkább teret kap a bútorgyártásban is. Számtalan helyen megtaláljuk, azonban már asztalokhoz is előszeretettel használják. Nem csak mutatós és modern megoldás, hanem több szempontból praktikus is.

Biztonsági szempontból is jó tulajdonságokkal rendelkezik: ha törik, akkor nem éles szilánkokkal találjuk szemben magunkat, hanem kisebb darab üvegekre törik szét, amelyeknek nincs kifejezett éle, így védi a felhasználókat a lehetséges sérülésektől.

A leginkább elsőre is szembetűnő tulajdonsága, hogy alapvetően átlátszó, jó fényáteresztő képességű anyag, ezáltal növeli a térérzetet. Így kiváló alapanyag lehet üvegfödém, padló vagy lépcső gyártáshoz is.

Szilárd, kemény anyag amelynek széleskörű felhasználási lehetőségei tették igen népszerűvé ezt az anyagot.

Többféle biztonsági üveglap létezik: van edzett valamint a többrétegű ragasztással készült üvegek.

Amennyiben üveglapos asztallal találkozunk, egészen biztos hogy olyan biztonsági üveggel készült, amelynél nem kell félnünk attól, hogy egy pohár eldőlésekor betörik. Ezek a lapok nyilván drágábbak a normál üveglapnál, de ugyanakkor tartósabbak is.

Bírják az ételeket és az étkezés körüli eseményeket. Nem okoz gondot a kiömlő leves, forró edény sem, azonban mint a fa asztallapok esetében itt is javasolt az edény alá alátét használata.

Az üveg felület sima, nagyon jól tisztítható, alkoholos ablakmosó folyadékokkal könnyedén és csíkmentesen törölhető.

Ha neked is elnyerte a tetszésed az üveg asztallap, akkor válassz étkező kínálatunkból innen:

https://kapbutor.hu/termekkategoria/etkezok/etkezogarniturak/
Az oldal tetejére