Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tipp a legjobb gardróbszekrény kiválasztásához

Stribl Rebeka
2022. 08. 11. 13:02:16

 

Gardróbszekrény Vásárlás előtt állsz?

 

Itt van 5 tipp, hogy mire figyelj, mielőtt eljönnél hozzánk, és vennél egy gardróbszekrényt.

 

1.   Tervezd meg, hogy mekkora gardróbszekrényt szeretnél!

Ehhez először is nézd meg, milyen ruháid vannak, mik azok, amiket ténylegesen használsz, és azokkal kalkulálj, hogy szerinted mekkora gardróbszekrényben férne el. Az első sokk akkor szokta érni az embert, amikor meglátja a halom ruháját, és persze előtte azt gondolta, hogy „Á, nekem nincs is ruhám.. nem tudok mit felvenni..” Na ilyenkor jöhet a válogatás. Amire nincs szükség, azt ajándékozd el, rakd be valamilyen Facebook csoportba, add el, vagy csak add oda ingyen valakinek. Sokszor, ami valakinek már nem kell, az a másiknak kincs. Most, hogy meg vagy azzal, hogy mennyi ruhát kell elpakolnod majd, jöhet a következő lépés.

 

2. Mérd le, hogy mekkora helyed van pontosan! 

Így elkerülhető az, hogy haza kelljen futni a lemérés végett, vagy éppen egy olyan gardrób tetszik meg, ami nem fér be. Azok közül tudsz majd választani, ami tényleg a Te igényeidnek megfelelő.

Ha a kiszemelt gardróbszekrény nagyon közelít a maximum mérethez, ami még befér, akkor vedd figyelembe jár-e a szekrényhez láb, ami miatt már nem férne be. Onnantól kezdve már a Te döntésed, hogy a lábakkal vagy azok nélkül szeretnéd-e az otthonodba. Ezeket a lábakat általában állítani is lehet, így ha szerencséd van, lehet még egy robotporszívó is befér a gardrób alá és a kosz többé nem gyűlik össze alatta.

Másik nézőpont, hogy vajon az ajtót ténylegesen ki tudod majd nyitni? Vagy jobb lenne egy tolóajtós változat? Nincs annál kellemetlenebb, mint mikor a mindennapi használatnál csak egy kis résen keresztül tud hozzáférni a ruháihoz az ember. 

 

3. Meglévő bútor mellé veszed? 

Ha igen, akkor annak milyen a színe? Többször előfordult már, hogy a bútorok, ha nem egyszerre vették őket eléggé zavarossá tették a szobát. Válassz hozzá illőt, vagy kombináld megfelelően! Akár egy termékcsaládból is kedvedre válogathatsz! Vagy lehet pont a különböző termékcsaládok adnak egy különleges összhangot! Ebben kérd a lakberendezőink segítségét a KAP Bútoráruházainkban.

 

4. Mit szeretnél benne tárolni? 

Több akasztós vagy polcos részre van szükséged? Van, aki az összes ruháját vállfán tárolja, és van, akinek egyáltalán nincs rá szüksége. Illetve az is a Te döntésed, hogy csak egy gardróbszekrényt szeretnél vagy két különállót, vagy egy egész sarok áll a rendelkezésedre, vagy akár egy egész gardróbszobát szeretnél kialakítani. Úgy is be lehet rendezni szekrényedet, hogy a fele akasztós legyen, mondjuk felül, az alja pedig legyen polcos, vagy fiókos vagy tárolós. Erre itt is egy példa a képen:

Vállfás ruhához érdemesebb 50cm-nél mélyebb gardróbszekrényt választanod, a polcos már 30 cm-es mélységtől is jól használható. Ha Te is az a típus vagy, aki tele pakolja a szekrény tetejét, akkor érdemes szekrénymagasítóban is gondolkoznod, hogy esztétikusabb legyen a szoba és ne porosodjon az, amit a szekrény tetején tartanál. 

Válassz az igényeid szerint, és alakítsd ki a Te rendszeredet!

 

5. Ha veszel egy gardróbszekrényt, az lapraszerelt vagy összeszerelt legyen? 

Ha össze van szerelve figyelj arra, hogy az ténylegesen beférjen az ajtón is!
Láttam már olyat, hogy az ablakon kellett bevinni egy kanapét, vagy egy gardróbot.  laugh

 

Összefoglalva, ha figyelsz ezekre az apróságokra, akkor biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt a gardróbszekrényt, ami minden igényedet kielégíti. 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a blogot!  blush

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, akkor írj az ugyfelszolgalat@kapbutor.hu címre vagy keress minket chaten és telefonon!

Tartalomhoz tartozó címkék: gardrób gardróbszekrény
Az oldal tetejére