Közzétéve:

5 téli dekoráció ötlet

Az évszakoknak megfelelően dekorálni a lakást, az egyik legegyszerűbb módja, hogy új külsőt nyerjen az otthonod. Tippjeink segítségével most sokkal téliesebb, melegebb hangulatúvá varázsolhatod az egész házat, így a hideg idő közeledtével.

1. Téli dekorációs ötlet - Szövetek
A téli szezon karácsony után is nagyon hangulatos tud lenni. Vedd elő az összes bolyhos, szűrös és pihe-puha takarót, szőnyeget és mindenféle szövetet, hogy melegebb hangulata legyen a szobának. Ágyneműkből is válaszd a vastagabb darabokat!
2. Téli dekorációs ötlet - Párnák
Tedd tele az ágyat és a kanapét is párnákkal, hogy hívogató és kellemes érzést nyújtson a vendégek számára is, hiszen ki ne szeretne leülni a rengeteg, meleg párna közé…?! A szatén, velúr és selyem népszerű anyagok télen is, válaszd ezeket. Merj játszani a mintákkal is, nyugodtan szerezz be pár hópelyhes párnahuzatot is!
3. Téli dekorációs ötlet - Szőnyegek
Ha inkább parketta és egyéb hidegebb padlóburkoló borítja otthonod, tegyél le pár extra szőnyeget a nappaliba és a hálószobába is, így sokkal kellemesebb érzés lesz akár mezítláb is.
4. Téli dekorációs ötlet - Természetes elemek
Díszíts természetben fellelhető elemekkel: szedj össze néhány tobozt, fenyőágat vagy kavicsot, amelyeket tálban elhelyezve egyből közelebb hoztad a természet érzetét. Attól függetlenül, hogy tél van, dekorálhatsz szárított virágokkal is, hogy még kellemesebb legyen a hangulat.
5. Téli dekorációs ötlet - Melegedő hely
Ha van kandallód, rendezkedj be köré, ha nincs akkor pedig egy radiátor mellé, ahová le tudsz ülni felmelegedni egy nehéz nap után. Tegyél mellé asztalt és kislámpát is, hogy megfelelő hely legyen olvasáshoz, illetve a szőnyegről se feledkezz meg!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük