365 napos pénzvisszafizetési garancia

Webáruházunkban vásárolt bútorodat a vásárlás napjától számított 365 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted és mi visszafizetjük a termék teljes vételárát, akkor is, ha a terméket kifogástalan állapotban vetted át. Kérjük, ne kezdd el a bútorok összeszerelését addig, amíg nem olvastad el az alábbi tájékoztatót:

  1. A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni. A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie! A csomagolás és a ragasztószalag sem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalagot óvatosan felvágva kibonthatod a dobozt.
  2. A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgáld meg: elégedett vagy-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszereltek.
  3. Amennyiben a termékkel elégedetlen vagy, és még nem kezdted meg az összeszerelést, tedd vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárd vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével.

A KAP Bútor Kft 12 hónapos garanciát vállal termékeire (amennyiben a gyártó vagy egyedi esetekben a KAP Bútor Kft nem biztosít ennél hosszabbat). A garancia a vásárlás napjától érvényes. A termék természetes használatból adódóan kophat, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása az idő folyamán természetes folyamat, és nem minőségbeli hiányosság. A természetes fából készült bútorok anyagának változását, deformálódását, vagy a bútor színének elváltozását az idő elteltével nem tekinthetjük meghibásodásnak. A szavatosság időtartamán belül a KAP Bútor Kft minden egyéb természetű hibát, sérülést ingyenesen kicserél. Amennyiben panaszod van, írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@kapbutor.hu címre, vagy hívd a +36 70 436 58 14-es telefonszámot.